top of page
Fietswinkel

Aanbod

Goossens Tweewielers is premium dealer van toonaangevende fietsmerken zoals Batavus (batavus.nl), Sparta (spartabikes.com/nl-nl/), Qwic (qwic.nl), Sensa (sensabikes.com) en Loekie (loekie.nl). Onze showroom bestaat uit een breed scala aan heren-, dames- en kinderfietsen. Wij kijken graag met u mee en hebben aanbod in ieders budget.

 

Staat uw favoriete merk er niet bij? Wees gerust, wij kunnen op bestelling (bijna) alle fietsmerken leveren en bieden daarbij uiteraard ook de beste service. Daarnaast is het mogelijk om bij Goossens Tweewielers je 'traditionele' fiets om te laten bouwen naar een elektrische fiets. De aanschaf van een elektrische fiets kan al snel prijzig zijn, maar ben je in het bezit van een kwalitatief goede fiets, dan is het mogelijk om deze voor circa tussen de €900,00 en €1.200,00 om te bouwen. Dit doen wij samen met onze partner. Heb je interesse? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

 

Goossens Tweewielers heeft een omvangrijk assortiment. Zo leveren wij de mooiste stads-, sport-, elektrische- en kinderfietsen. Het is altijd mogelijk om onze showroom vrijblijven te bezoeken zodat u op een moment dat het u uitkomt, inspiratie kan opdoen. Vragen of specials wensen? Wij staan altijd voor u klaar!
 

'Het zit 'm in de kleinste fietsmomenten...'
bottom of page