top of page
Fietswinkel

Fiets van het Jaar 2021

De RAI Vereniging organiseert elk jaar de Fiets Awards. De Fiets Awards bestaan uit de jaarlijkse Fietsverkiezing en de Fiets Innovatie Awards. De Fietsverkiezing vond dit jaar voor de 34ste keer plaats. De jury kijkt voornamelijk naar aspecten zoals veiligheid, afwerking, rijgedrag, prijs-kwaliteit verhouding en de X-factor van de fiets.

De Batavus Dinsdag Exclusive Plus is de fiets van het jaar 2021. Volgens de jury van de RAI Vereniging is dit de beste fiets van 2021. Deze sportieve allrounder heeft met zijn lage gewicht een strak en sportief stuurgedrag. Ideaal voor dagelijks gebruik en zorgeloze kilometers. Het robuuste frame is gecombineerd met duurzame onderdelen, zoals een riemaandrijving en maar liefst 11 versnellingen. Met de dynamische dagrijverlichting ben je altijd goed zichtbaar in het verkeer, waardoor je op elk moment van de dag met een veilig gevoel onderweg bent.

Heb je interesse in de fiets van het jaar, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We kunnen dan samen kijken naar jouw wensen om de fiets helemaal samen te stellen op jouw persoonlijke voorkeuren.

FietsAwards-Batavus-Dinsdag-1024x682.jpg
BE101003_4-1.jpg
bottom of page