top of page
Fietswinkel

Over Ons

WhatsApp Image 2021-05-19 at 17.17.13.jp

Jan
Goossens

Hoi, ik ben Jan Goossens; de eigenaar van Goossens Tweewielers. Vroeger toen ik nog klein was, was ik altijd al druk bezig met het repareren van fietsen. Later is mijn droom is vervulling gegaan en ben ik ruim 31 jaar geleden mijn eigen fietsenwinkel begonnen.

Ik ben altijd erg geduldig en probeer altijd zo goed mogelijk advies te geven. Het klinkt cliché, maar ik ben pas tevreden als de klant dat ook is.

Ik hou ervan om mijn dag helemaal vol te plannen. Ik ben eigenlijk altijd wel druk bezig. Ik ben vaak bezig met reparaties of fiets ik een rondje door Den Dungen om een fiets te testen.​

Miranda
Goossens

Ik ben Miranda. Ik ben de vrouw van Jan. Jan en ik zijn samen eigenaar van Goossens Tweewielers. Voordat ik Jan heb leren kennen ben ik nooit met fietsen bezig geweest, maar door Jan heb ik de smaak te pakken gekregen. Ik ben eigenlijk het fietsenwereldje zo ingerold.

 

Jan verzorgt al het onderhoud en reparaties van de fietsen en mij zal je sneller zien in de winkel. Ik vind het enorm leuk om te doen. Oh, en ik ben een echter powervrouw, want als Jan het even te druk heeft… spring ik zo bij in de werkplaats.  

WhatsApp Image 2021-05-26 at 10.46.54 (1
Op zoek naar jouw droomfiets?
bottom of page